Cazare in Brasov la Hotelul Belfort Brasov






Situat in Brasov pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, la nr. 4., Hotelul Belfort Brasov este un hotel recomandat pentru serviciile oferite si locatia excelenta.

Daca alegeti Hotelul Belfort, cautand hoteluri in Brasov, veti descoperi un hotel chic, foarte curat, cu bai moderne si cu un raport pret/calitate excelent.

Pentru cazare in Brasov va recomandam cel mai nou Hotel din Brasov. Deschis recent, in data de 5 mai 2017, Hotelul are un aer proaspat si un decor modern.





Staff-ul hotelului Belfort este foarte bine pregatit si atent sa raspunda cererilor clientilor.

Cu un design luminos si minimalist, zona de lobby este alegerea perfecta pentru relaxare si discutii cu cei dragi.

Personalul ofera suport 24 din 24 in limba engleza. Cei din staff-ul hotelului stiu sa vorbeasca limba engleza foarte bine.

Exista un bar, o mica biblioteca iar se ofera parcare gratuita. Exista si un ascensor chiar langa holul hotelului.



Situat chiar la baza muntelui Tampa, hotelul va ofera o priveliste foarte frumoasa asupra Brasovului si va incanta cu linistea pe care o asigura.

Atentia pe care personalul o acorda oaspetilor va va face sa va simtiti minunat la acest hotel din Brasov.
Aveti parte de conditii excelente si va veti bucura din plin de rang-ul de hotel de 3 stele pe care il are Hotelul Belfort Brasov.

Foarte aproape de hotel aveti acces la un magazin alimentar.

Daca doriti sa vizitati Brasovul si zonele din apropiere, aveti parte de o locatie deosebita la acest hotel deoarece este localizat la doar 2-3 minute de partea veche a orasului Brasov, o zona plina de istorie si locatii interesante.

Accesul la Internet Wifi este foarte bun si este gratuit.




Zona in care se serveste masa va ofera o priveliste splendida deasupra Brasovului.

Camerele hotelului va transmit senzatia de nou si foarte curat. Asta va va face sa va simtiti excelent la acest hotel. Foarte curat si mobilat frumos, hotelul atrage din primele momente.

Hotelul Belfort Brasov este recomandat tuturor celor care vor sa beneficieze de o locatie linistita unde sa isi petreaca zilele de concediu datorita izolarii fonice de exceptie.
Deschis recent, in data de 5 mai 2017, Hotelul are un aer proaspat si un decor modern.






Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Standardele de frumusete din secolele trecute

Hotel Belfort, un hotel despre oameni și pasiuni