Hotel Belfort, un hotel despre oameni și pasiuni



Sunt sute de povești cu și despre hoteluri și scriitori. Despre locuri care inspiră scriitori, pictori, artiști și locuri care pot, cu ușurință, să fie moartea „muzelor”. Contextul, cauzalitatea și inspirația merg mână în mână.  În majoritatea timpului suntem forțați să mergem pe principiul schimbului echivalent, renunțăm la puțin confort pentru peisaje care-ți taie respirația ori viceversa. Renunțăm la o sesiune de sky diving și cățărare pentru a fi mai aproape de oameni și confortul citadin. Câți oameni atâtea pasiuni și atâtea obiective de atins și văzut.

Sunt puține locuri unde pasiunea se întâlnește cu utilul și confortul. Uneori dormim în cort, alteori ne uităm cu jind la muntele din depărtare. Alegerea devine de multe ori o obligație, imposibil de evitat.

Dar dacă nu ar trebui să fie mereu așa?

Ipotetic vorbind, undeva în lumea asta ar exista oameni cu viziune, care se gândesc la alți oameni, pasiuni, așteptările celor care le calcă pragul și nevoia umană de a explora? La cei care vor să doarmă într-un pat curat și confortabil după o drumeție. La cei care vor să privească muntele, să meargă la muzee și cafenele, dar să poată să-și dragă sufletul și pe munte în ceasurile libere.
La cei care vor să se piardă câteva ore prin istorie, prin povești cu castele, cetăți de apărare, armată cu echipament sumar și deloc protectiv, asupritori și săteni furioși. În basmul idilic despre tot ce înseamnă medieval și până la modern, dar noaptea vor să-și odihnească picioarele într-un pat curat și confortabil. Cei care după un periplu prin istorie, vor un pahar de vin într-o cameră elegantă, cu decor minimalist, în tonuri calme și tot confortul modern pornind de la wi-fi și până la un serviciu de curățătorie pentru haine.

Realistic vorbind, acești oameni există.Cei care nu se gândesc doar la zonele intens circulate turistic, dar la oamenii care le vor călca pragul cu pasiunile și nevoile lor la pachet. Hotelul Belfort, oferă cazare în Brașov și este un loc construit în jurul oamenilor, pasiunilor și nevoilor acestora.

Amplasat la poalele Tâmpei, acolo unde începe pădurea, pe linia de demarcație între oraș și natură, oferă exploratorilor atât un mediu sigur și confortabil, dar și acces la natură, munte și totodată oraș, istorie și viață citadină. Este un loc în care prin câțiva pași treci din oraș în natură și viceversa. Ajungi rapid la Piața Sfatului și centrul istoric, dar și la Turnul Cuțitarilor de pe Tâmpa.

Indiferent că ai nevoie de liniște și relaxare, de un loc în care să organizezi un team building sau o ședință a companiei, o zi de naștere sau doar să bei un ceai într-un sky bar, hotelul este un loc care ți le oferă pe toate. Belfort este despre diversitate, oameni și pasiune.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Standardele de frumusete din secolele trecute

Cazare in Brasov la Hotelul Belfort Brasov